Besök Dynapac på er marknad

Ytterligare språk och regioner kommer snart!

Dyn@Link

Med Dyn@Link kan du bekvämt hantera dina maskiner från kontoret och alltid ha koll på deras senaste status.

Genom lanseringen av Dyn@Link ger Dynapac Road Construction Equipment sina kunder ett verktyg för att övervaka och styra sin maskinpark på ett effektivt och bekvämt sätt. Det intelligenta telematiksystemet erbjuder många möjligheter för att optimera maskinutnyttjandet, sänka underhållskostnaderna samt spara både tid och pengar.

Finns i tre versioner

Det nya telematik­systemet Dyn@Link finns i tre versioner: Dyn@Link, Dyn@Link Advanced och Dyn@Link Pro. 

I alla system ingår en maskinvarumodul med SIM-kort, åtkomst till webbplatsen och ett tolv månaders abonnemang för dataanslutning som kan förlängas efter ett år.

Dyn@Link Pro

 • Utläggningsparametrar kopplade till den geografiska platsen
 • - Arbetsbredd:
  - Lagertjocklek
  - ”Asfalttemperatur”
 • Gränssnitt till BPO från Volz Consulting GmbH

Dyn@Link Advanced

 • Bränsle­förbrukning
 • Maskinparametrar
  - Motorparametrar
  - Körsträcka
 • Fjärrdiagnostik

Dyn@Link

 • Drifttimmar
 • Underhålls­schema
 • Geofence

All maskininformation i översikt

Alla maskiner och viktig information som position, bränsle- och Adblue-nivåer, servicestatus och kartöversikt visas på instrumentpanelen. Via onlineportalen och Dyn@Link-appen har användarna alltid tillgång till denna information var de än befinner sig. 

Anpassa verktygen till dina behov

Den användarvänliga webbplatsen är enkel att lära sig och med olika filter och personliga inställningar för grafer och tabeller kan du anpassa webbplatsen till dina individuella krav och behov.

Geofence

När ett elektroniskt staket lagts upp får Dyn@Link-användarna automatiskt ett meddelande när en maskin kör in i eller ut ur ett förinställt område. Tack vare Geofence-funktionen i Dyn@Link kan Dyn@Link-användarna spåra maskinerna även om de inte är inloggade på webbplatsen.

Rapportfunktion

Dyn@Link ger användarna möjlighet att ställa in automatiska rapporter varje dag, vecka eller månad. Rapporterna innehåller information om bränsleförbrukning, maskinutnyttjande och servicestatus som är värdefull för personalen som ansvarar för maskinparken. 

Servicemeddelanden

Dyn2Link har en funktion för inställning av underhållsscheman. På så vis kan servicen planeras på ett effektivt sätt och kostsamma maskinhaverier förebyggas. När underhållsschemat lagts upp skickas e-postmeddelanden automatiskt till förinställda e-postkonton när en maskin börjar närma sig datum för nästa service. I underhållsöversikten presenterar Dyn@Link en tydlig överblick över servicestatusen för alla maskiner.

Fjärrdiagnostik

Förutom underhållsfunktionen har Dyn@Link Advanced och Pro även funktioner för övervakning av fel och varningar som håller stilleståndstiderna på ett minimum. Dyn@Link Advanced och Pro är helt integrerade i utläggarens, materialmatarens eller vältens CAN-bussystem. Denna integration innebär att alla varningar registreras och sänds till Dyn@Link-portalen. Det betyder att ditt serviceteam eller Dynapac serviceorganisation kan ge manskapet på arbetsplatsen ett snabbt och effektivt stöd.

GE DIN MASKINPARK HÅLLBAR PRODUKTIVITET

Dyn@Link är en del av Dynapacs strävan att erbjuda sina kunder hållbar produktivitet. Vi erbjuder denna intelligenta lösning tillsammans med ett strukturerat underhållspaket som gör att våra Dynapac-tekniker kan hålla ett öga på dina maskiners produktivitet. Våra underhållspaket inkluderar förebyggande servicearbeten med Dynapac originaldelar vid bestämda intervaller. I samband med dessa arbeten får våra tekniker även tillfälle att ge din personal viktiga tips om användningen av maskinerna. Vi kan dessutom erbjuda ett utökat garantiprogram som ger största tänkbara trygghet. Teckna vårt serviceavtal med Dyn@Link för din nya investering redan i dag.