Besök Dynapac på er marknad

Ytterligare språk och regioner kommer snart!

Karriär

Mer än enbart kompetenser - vi letar efter mänskliga värderingar och människor med rätt inställning!

Varför Dynapac?

Dynapac erbjuder en intressant internationell miljö. Vi är ett multikulturellt företag med kunder och anställda över hela världen. Vi behandlar alla våra anställda med respekt och erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Var med i våra växande team!

Vi letar efter talanger som vill ta nästa steg i sina karriärer eller söker efter en ny karriär inom vägkonstruktion i ett dynamiskt företag.

inkluderande ger förståelse!

Dynapac har kontor över hela världen och anställda med olika nationalliteter och bakgrund. Genom att skapa en inkluderande företagskultur, där våra anställda är respekterade och värdesatta för olika förmågor och ideér, kan vi lättare nå våra mål och ge våra kunder bästa möjliga service.

 Vi strävar efter att kunna erbjuda en arbetsmiljö som är helt diskriminationsfri. Vi förväntar oss att våra anställda har höga etiska standarder som inefattar respekt för andras värdig- och rättigheter.

praktik och examensprojekt?

Om du är studerande och letar efter en praktikplats eller ett examensprojekt kan du även hitta dessa under Lediga Tjänster. Vi är även öppna för egna förslag och idéer så länge det är relevant för vår verksamhet. Du kommer då att behöva ge oss en översikt som anger ämnet för din avhandling, ditt CV, när du planerar att skriva det och hur vi kan kontakta din handledare. Efter att ha övervägt ditt förslag kommer vi att återkomma till dig. För mer information om hur du skriver din avhandling till oss, vänligen kontakta ditt Dynapac-kontor.