Besök Dynapac på er marknad

Ytterligare språk och regioner kommer snart!

Dynapac Lätt Utrustning

DYNAPAC LÄTT -ett stort sortiment av lätt packningsutrustning som är konstruerad för hög prestanda. Byggda för att hålla! Baserat på Dynapacs mångåriga erfarenhet inom kompaktering bidrar utrustningen till att ni alltid kan ligga före konkurrenterna!

DYNAPAC STAMPAR DR6X, DR7 & DR7X

>>
DYNAPAC FRAMÅTGÅENDE VIBRATORPLATTOR DFP6, DFP7AX, DFP9 & DFP11

>>
DYNAPAC BAKÅTGÅENDE VIBRATORPLATTOR DRP25D

>>
DYNAPAC DUBBEL DUPLEXVALS DTR75

>>
DYNAPAC RÖRGARVSPACKARE D.ONE

>>

DYNAPAC STAMPAR

Full Kraft

Från manövrering med hög precision till de mest krävande miljöerna, de nya fyrtakts stamparna från Dynapac har låga utsläpp och är enkla att använda. Med varv och timmätare kan du planera din service och optimera ditt användande och därav öka produktiviteten. Med transporthjul och en fotförlängning är våran stampare otroligt flexibel.

Gå till produktsida och datablad:
- Dynapac DR6X
- Dynapac DR7
- Dynapac DR7X

Tillbaka till toppen

DYNAPAC FRAMÅTGÅENDE VIBRATORPLATTOR

Problematiskt eller inte ...

På jakt efter en lösning för att utföra packning i begränsade utrymmen? Titta då närmare på kompakta Dynapac DFP. Bekvämt handtag med låg vibration med hand/armvibration (HAV) värden under 2,5/s2, tillåter många arbetstimmar. Monterbara hjul, matta och vattentank bidrar till maskinens mångsidighet. Asfalts mästaren DFP7AX med specialplatta tillåter snabba rörelser och enastående resultat.

Gå till produktsida och datablad:
- Dynapac DFP6
- Dynapac DFP7
- Dynapac DFP7AX
- Dynapac DFP8
- Dynapac DFP9
- Dynapac DFP11
- Dynapac DFP12D

Tillbaka till toppen

DYNAPAC BAKÅTGÅENDE VIBRATORPLATTOR

Stabil och redo - i alla riktningar

När det handlar om större ytor är den kraftfulla DRP perfekt för arbetet – enkel drivning och kompaktering. Den är mycket lättstyrd även i svåra situationer tack vare de justerbar spak- och styr handtags höjden. Avsedd för krävande förhållanden med heltäckande hård kåpa. Lätt att hålla koll på arbetstiden med drifttids mätaren och smidig tillgång till servicepunkter gör denna maskin mycket enkel att jobba med. En monterbar matta för större kontaktyta finns som ett tillägg.

Gå till produktsida och datablad:
- Dynapac DRP15X
- Dynapac DRP20
- Dynapac DRP25D
- Dynapac DRP45DX
- Dynapac DRP70D

Tillbaka till toppen

DYNAPAC DUBBEL DUPLEXVALS

Beprövad och testad

Dynapac dubbel trumvals med steglöst variabel hastighet är exakt det du behöver för ett perfekt resultat på jord och asfalt. Produktivitet är ett faktum med impulsgivare på båda valsarna och förmåga att framföras i lutningar upp till 40°. Utrustad med vibrationsdämpande handtag och elstart, denna maskin är ett säkert och enkelt val.

Gå till produktsida och datablad:
- Dynapac DTR75

Tillbaka till toppen

DYNAPAC RÖRGARVSPACKARE

Trendsättaren

Vår radiostyrda ledade vält med låg och hög vibrationsamplitud garanterar bästa resultat. Erbuder maximal lönsamhet och låga driftskostnader tack vare vältens ECO-läge, en underhållsfri midjeled, snabb felsökning med mekanisk diagnostik. Med en modulär pad-vals kan du välja upp till dubbel valsbredd, slät vals finns också som alternativ till denna mångsidiga maskin.

Gå till produktsida och datablad:
- Dynapac D.ONE

Tillbaka till toppen
Dynapac Memory