Besök Dynapac på er marknad

Ytterligare språk och regioner kommer snart!

Dynapac Scandinavia visade nya LÄTTA packningssortimentet

17 Sep 2018

Dynapac visade sitt nya sortiment av LÄTT packningsutrustning för första gången på ENTREPRENAD LIVE Mässan i Göteborg den 6-8 september.

Vi på Dynapac Skandinavien var en av de drygt 200 utställarna på Entreprenad Live mässan i Göteborg som i år hade flyttat till Säve Depå i nordvästra Göteborg. Platsen var bättre för den typ av utrustning som visas på denna regionala mässa med inriktning mot entreprenad, mark- och grönytor och bygg-och anläggningsbranchen. I år var det dessutom smidigare för våra besökare att nå mässområdet utan busstransfers från avlägsna parkeringar.

För första gången visade vi upp en del av vårt nya LÄTTA packningssortiment. I montern fanns ett flertal mindre framåtgående vibrationsplattor Dynapac DFP, stampar DR7X, en större fram-och back platta Dynapac DRP25D samt en rörgravsläggare Dynapac D.ONE  – vilka alla rönte stort intresse från både kunder och konkurrenter.

Vi var dessutom den ende vältutställaren på mässan. Vi visade två mindre jordpackare med enkelvals, Dynapac CA1300D och Dynapac CA1500D och den senare såldes även under mässan.

Mässan var välbesökt och slog nytt rekord med nästan 10 500 besökare, vilket tyder på att mässan växer och är ett bra forum för oss leverantörer att visa upp våra produkter och tjänster. Mässan ger oss en utmärkt möjlighet att träffa tidigare och potentiellt nya entreprenörer och kunder för samtal och utbyte av information om vårt utbud direkt på plats. Här sker viktiga kontakter och möten som kan generera goda affärer framöver.

Önskar ni kontakt och information om våra produkter och tjänster, kontakta oss gärna på telefon 0455-30 61 00 eller mail-adress: dynapac.skandinavien@dynapac.com