Besök Dynapac på er marknad

Ytterligare språk och regioner kommer snart!

Lätt Packningsutrustning

05 Mar 2015

DYNAPAC STAMPAR

FULL KRAFT - Från manövrering med hög precision till de mest krävande miljöerna, de nya fyrtakts-stamparna från Dynapac har låga utsläpp och är enkla att använda. Dynapac Rammers är flexibla tack vara sina transporthjul och breddstycken. Med tachometer och timmräknare kan du smidigt planera in service av din maskin och optimera användning och produktivetet.

DYNAPAC  FRAMÅTGÅENDE VIBROPLATTOR

PROBLEMATISKT ELLER INTE ... - Behöver du kompaktera i begränsade utrymme? Dynapac har produkten för dig. Titta närmare på Dynapac DFP. Med sitt ergonomiskt utformat handtag med låga vibrationsvärdet för hand/arm-vibration (HAV) kan man arbeta bekvämt hela dagen. Skräddarsy din DFP med tillbehör som transporthjul, en tillsattsplastmatta och vattensprinklar. Väljer du DFP7AX som har en specialkonstruerad bottenplatta - får du platta med snabba rörelser som lämnar en yta av oslagbar kvalité.

DYNAPAC FRAM- OCH BAKÅTGÅENDE VIBROPLATTOR

STABIL OCH REDO – I ALLA RIKTNINGAR - När det handlar om större ytor är den kraftfulla DRP perfekt – enkel drivning och kompaktering med ett vibrationsdämpande handtag med spak för precisions styrning. Dynapac fram- och bakåtgåendeplattor klarar enkelt krävande förhållanden tack vare den tåliga designen och heltäckande hård kåpa som enkelt öppnas för optimal åtkomst vid service.

DYNAPAC DUPLEXVÄLTAR

BEPRÖVAD OCH TESTAD - Dynapac dubbel trumvals med steglös variabel hastighet är exakt det du behöver för perfekt resultat på jord och asfalt. Garanterad produktivitet tack vare impulsgivare på både valsar vilket möjliggör att trumvalsen klarar grader upp till 40%. Med ett vibrationsdämpande handtag med klämskydd och elstart är DTR ett säker val.

DYNAPAC RÖRGRAVSPACKARE

KANTPACKAREN - Vår radiostyrda ledade vält med låg och hög vibrationsamplitud garanterar bästa resultat. Maximal lönsamhet och låga driftskostnader tack vare vältens ECO-läge, underhållsfri midjeled, snabb felsökning med mekanisk diagnostik. Begränsat med utrymme? Ta enkelt bort valsbreddningen för att få en smalare valsbredd. För ytterligare mångsidighet erbjuds även D.ONE med slät vals.