Besök Dynapac på er marknad

Ytterligare språk och regioner kommer snart!

Hållbar framtid med elektrisk läggning - SD1800W e

17 Aug 2023

Pressmeddelande, Berättelse, Paving

Världens första elektriska CityPaver åker till sin första byggarbetsplats med Dynapacs kund Van Gelder och måste bevisa sig i sin första riktiga drift. Vi har följt Dynapacs team och kunderna - kommer allt att fungera? Kommer batteriet att räcka? Fungerar maskinen lika bra som sin dieselversion? Ta en titt själv!

Den eldrivna stadsutläggaren SD1800W e är det perfekta valet för trygghet på arbetsplatsen och maximal drifttid. Med sitt 98 kWh litiumjonbatteri, 55 kW 3-fas elmotor och avancerade nivelleringssystem, ger denna asfaltläggare optimal prestanda och exceptionella resultat. Dess underhållsfria eldrift och det minimala behovet av dagliga kontroller möjliggör låga ägandekostnader, vilket gör den till ett kostnadseffektivt val.

Dessutom gör frånvaron av avgaser den idealisk för stadsområden, och dess låga ljudnivå och minskade vibrationer säkerställer förarkomfort. Dessutom, med sitt toppmoderna batteripaket som erbjuder laddningshastigheter på upp till 80 kW, kan du dessutom återgå till arbetet på nolltid.

SD1800W e säkerställer inte bara högkvalitativa läggningsresultat, utan har också en mer gynnsam inverkan på miljön och omgivningen. Nollutsläpp och minskade bullernivåer ger en säkrare byggarbetsplats.

Utrusta dig med den bästa elektriska asfaltläggaren i klassen och njut av trygghet på arbetsplatsen, hög produktivitet, maximal drifttid, låg ägandekostnad, högkvalitativa resultat och miljö/hållbarhet - allt på en gång.